Velkommen til Kennel Prestbråtans hjemmeside!!

 

            På en husmannsplass i et gammelt tømmerhus i Østre Jevnaker, ca 7 mil nord  for Oslo i rolige naturskjønne omgivelser med 10 mål tomt å boltre oss på bor vi, en familie på 5, som nå, etter at 2 voksne barn har flyttet ut, har blitt til 3. I tillegg har vi et nydelig barnebarn, Martin, som hundene elsker å leke med. Vi har for tiden 3 strihårete dachshundtisper, og jaktterreng på 9000 mål, og Nordmarka som nærmeste nabo....

 

            Rolf Erik og Marianne er begge iherdige jegere på rådyr, hjort, rev og hare. Vi har jaktet med Dachshund siden 1987, da vi fikk vår første hund Tyra. Dessuten er vi begge utdannet drevprøvedommere for Dachshund, samt spor/ettersøksdommere.

 

  Vi driver sammen et lite oppdrett av Strihåret Dachshund for drevjakt, hvor vi vektlegger spesielt mentalitet/gemytt, helse og selvfølgelig drevegenskapene!!! Eksteriør er også viktig for å avle så funksjonelle hunder som mulig.

 

            For oss er det en selvfølge at valpene er født inne, og bor inne sammen med oss til de leveres ved 8 ukers alder. Her bor alle hundene sammen inne, så valpene har mange gode «oppdragere» og «tanter»!

 

Kennel Prestbråtan har gjennom drevpremieringer oppnådd:

 

NDF'S JAKTOPPDRETTERPRIS I GULL

 

 

 

         Velkommen til å ta kontakt med oss på mail, eller via telefon.